یكی از خواص انگور، صاف كننده و «مولد خون بودن» آن است. انگور قند خون را نیز تنظیم می كند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه ی خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است. البته افراد Hypoglacimic (افرادی كه قند خون پایین دارند) می توانند از انگور بهره ی زیادی ببرند. بنابراین سعی كنند همیشه انگور تهیه کنند و چند بار در روز مقداری از آن را میل كنند.
انگور یكی از میوه های ضد سرطان شناخته شده است و این، به خاطر خواص ضد عفونی كنندگی آن است.
افرادی كه در دوره ی نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی بدن دارند، و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آنها كم شده است، سعی كنند از انگور، هویج، سیب و هلو، به مقدار زیاد استفاده كنند. البته این میوه ها را با هم در آب میوه گیری ریخته و آب میوه ی حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند.
خوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد كه به جبران ضعف بدن كمک می كند.